Telefonie Hoeksche Waard

Voordelig en flexibel zakelijk bellen? Voor telefonie in de Hoeksche Waard bent u bij NC Automatisering aan het juist adres. Wij bieden diverse VoIP telefonieoplossingen voor bedrijven en instellingen in de Hoeksche Waard. Bellen via internet is niet alleen goedkoper, u profiteert tevens van aanvullende functionaliteiten. VoIP telefonie kan bovendien eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande infrastructuur.


 

 

Vaste-mobiele telefonie integratie

Werken vanuit huis of onderweg: met vaste-mobiele telefonie integratie van NC Automatisering uit de Hoeksche Waard profiteert u van optimale bereikbaarheid. Desgewenst belt u met uw mobiel gewoon vanaf uw vaste zakelijke nummer. Ook andere functionaliteiten kunnen worden overgenomen van de vaste telefoon. Vast-mobiel integratie leidt bovendien tot lagere belkosten.

 

IP telefooncentrales (VoIP)

Voordeliger, betere kwaliteit en meer functionaliteiten. Dit zijn de belangrijkste voordelen van online bellen via een IP telefooncentrale (VoIP), in vergelijking met traditionele telefooncentrales. Zeker voor zakelijke gebruikers is VoIP bellen interessant. U profiteert van een optimale bereikbaarheid en efficiënt klantcontact, bijvoorbeeld door koppeling met uw CRM software.

 

Hosted telefonie

Voordelig zakelijk bellen via de cloud? Hosted telefonie van NC Automatisering is de oplossing voor bedrijven in de Hoeksche Waard. Bellen vanaf het zakelijke nummer is mogelijk op iedere locatie met een internetverbinding. Investeren in een eigen centrale is bovendien verleden tijd. U profiteert van flexibel bellen tegen een vaste, lage prijs per gebruiker.

 

CRM integratie met IP-telefonie

Met IP-telefonie profiteert u van aanvullende functionaliteiten, zoals het integreren van uw CRM. Medewerkers selecteren eenvoudig via het CRM systeem het gewenste telefoonnummer. Bij inkomende gesprekken wordt het nummer van de klant automatisch herkend en verschijnen de klantgegevens direct in beeld. Alle gesprekken worden bovendien geregistreerd. Informatie waarmee u efficiënt kunt sturen op productiviteit.

 

Mobiele telefonie

Van het afsluiten van een zakelijk abonnement tot het aanschaffen van een toestel. NC Automatisering biedt verschillende mobiele telefoniediensten. Wij adviseren u als ondernemer in de Hoeksche Waard graag over de vele mogelijkheden.

 

 

Dect of Voice over wifi

Zakelijk bellen via een Dect netwerk of wifi oplossing. NC Automatisering biedt verschillende telefonie oplossingen. Hierbij draait alles om maximale beschikbaarheid en flexibiliteit. Welke oplossing is het beste geschikt voor uw bedrijf? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Voordelig zakelijk bellen waar en wanneer u maar wilt? Ontdek de geavanceerde telefonie oplossingen van NC Automatisering.

 

telefonie Hoeksche Waard

 

 

Neem contact met ons op!

 

 

 

Helpdesk

Aanvraagformulier

Remote Support Client

 

Disclaimer - Sitemap

 

Contact

Hortensiastraat 44-46

3261 BJ Oud Beijerland

 

Tel: 0186 - 64 37 37

Fax: 0186 - 64 37 39

 

Overige gegevens

IBAN. NL92 RABO 0101 2783 30

BTW. NL806683326B01

KvK. 23087619