Cavent

Jan Windey, Bestuurder Cavent

“We zochten naar een automatiseerder en hoorden dat een collega-instelling gebruik maakte van NC Automatisering. Zelf waren wij niet tevreden over onze oude leverancier en toen beval iemand NC aan.

 

Ons sprak het karakter van NC Automatisering meteen aan, want wij zochten echt een partij uit de streek. Nabijheid vinden wij namelijk erg belangrijk. NC Automatisering vergeleken wij met een concurrent uit de omgeving. Maar NC kon ons de meeste continuïteit garanderen.

 

De keuze viel op een kleine partij, omwille van de communicatie. Bij grote automatiseerders loopt die altijd over schijven. Dan weten ze rechts niet meer wat er links wordt gezegd. Wij dachten: hier zijn we niet tevreden over. Korter bij, kleine groep: dat maakt het voor ons sneller stuurbaar.

 

Nu zitten we inmiddels al bijna 5 jaar als tevreden klant bij NC Automatisering. En dat werkt heel prettig. Wij kennen het bedrijf, zij kennen ons. Dat vind ik heel prettig om zo te werken. Geen wisselende accountmanagers en dat soort dingen.

 

Positief is dat ze altijd bereikbaar zijn. Als er problemen spelen, dan komen ze langs en zijn ze aanspreekbaar. En Alexander van NC Automatisering als persoon is prettig en heeft een groot oplossend vermogen.

 

Wat mij betreft verdienen ze een 8. Dat zou een 9 kunnen zijn als ze het volgende aandachtspunt meenemen. Soms zijn ze zo ICT-eigen, dat ze moeite hebben om het een leek duidelijk te maken en op het gelijke niveau van de klant te komen. Voor hun is heel veel dingen gesneden koek, maar niet voor iedereen. En soms meer planmatig te werk gaan. Als je hoort dat je je software moet gaan updaten en er staat een groot bedrag tegenover, dan is mijn wens wel dat ze het meer procesmatig inzetten.

 

Maar goed, dat zou dus beter kunnen. Over het algemeen word ik erg aangenaam geholpen. Wij komen er altijd uit en NC Automatisering is pro-actief in het oplossen van mijn probleem.”

 

Helpdesk

Aanvraagformulier

Remote Support Client

 

Disclaimer - Sitemap

 

Contact

Hortensiastraat 44-46

3261 BJ Oud Beijerland

 

Tel: 0186 - 64 37 37

Fax: 0186 - 64 37 39

 

Overige gegevens

IBAN. NL92 RABO 0101 2783 30

BTW. NL806683326B01

KvK. 23087619