Zorgwaard uit de Hoeksche Waard

Harry Du Pree, facilitair manager

“Ik leerde NC Automatisering kennen via mijn voorganger. Die laatste was heel tevreden over hoe NC het oppakt, qua snelheid en service. Toen ik uiteindelijk Hans den Boer leerde kennen, begon dat ook al positief.

 

NC Automatisering is een kleine ICT-partij die heel snel kan schakelen en zeer klantvriendelijk is. In de jaren dat wij zaken doen, is mijn ervaring niet veranderd.

 

Ik hoef ook maar aan mijn medewerkers te vragen of ze goed worden geholpen. Dan vertellen zij dat NC Automatisering altijd terugbelt, storingen verhelpt en dat NC altijd positief reageert naar mijn collega’s.

 

NC Automatisering verplaatst zich ook goed in wie ze voor zich heeft. Zij legt alles goed uit. Het maakt niet uit of iemand veel of juist weinig met computers omgaat. Ook houdt zij met updates veel rekening met de situatie op de werkvloer. Ze bellen bij een update altijd keurig netjes dat de update eraan komt. En van daaruit plannen wij een avond wanneer wij de update gaan doen. Zo weten wij wanneer er een update is en dat alles keurig netjes moet worden afgesloten.

 

De keren die ik NC Automatisering vergeleek in offertes met andere bedrijven, moest ik zeggen dat NC hun aanbieding goed specificeerde. Uiteindelijk kwamen zij toch als scherpste uit de bus. Ze vertellen er ook een duidelijk verhaal bij, waarom ze een keuze maken voor een bepaalde server bijvoorbeeld of over hele andere zaken. Want ik weet als facilitair beheerder, ook in ICT gespecialiseerd, dat je hier in het ergste geval appels met peren vergelijkt. Het ene merk of model is de andere niet. NC laat verschillende oplossingen zien met verschillende prijzen.

 

Besluit ik nog met te zeggen dat ik prettig zaken doe met Hans den Boer van NC Automatisering. Hem heb ik leren kennen als een transparant en erg prettig persoon. Hij heeft altijd een duidelijk verhaal en visie. Een visie voor de toekomst want hij denkt in zijn ICT-oplossingen ook mee met de vraag voor later.”

 

Helpdesk

Aanvraagformulier

Remote Support Client

 

Disclaimer - Sitemap

 

Contact

Hortensiastraat 44-46

3261 BJ Oud Beijerland

 

Tel: 0186 - 64 37 37

Fax: 0186 - 64 37 39

 

Overige gegevens

IBAN. NL92 RABO 0101 2783 30

BTW. NL806683326B01

KvK. 23087619