Batenburg Boekhoudingen en Belastingadvies uit Piershil

Willem Batenburg

“Via een referentie kwam ik 15 jaar geleden in contact met NC Automatisering. Een klant van ons had een positief verhaal. We moesten voor onze ICT maar kiezen voor deze organisatie. Na een gesprek besloot Batenburg van de diensten van NC Automatisering gebruik te maken.

 

Wat ons meteen al aansprak, is dat het bedrijf op kleine schaal werkt. Ons voordeel is dan dat de lijnen erg kort zijn. Inmiddels hebben we door die korte lijnen de personen achter NC Automatisering (Hans en Bas den Boer) ook hartstikke goed leren kennen. En dat is heel plezierig.

 

Voor de implementatie van de automatisering gaat NC erg adequaat te werk. Als we een probleem hebben, dan wordt het correct opgelost. Hebben wij andere behoeften en vragen we om nieuwe dingen, dan komen we daar prima uit. In alle gevallen denken ze bij NC Automatisering heel erg met ons mee.

 

Hans en Bas den Boer omschrijf ik ook als hele dienstbare en aardige vakmensen met een goed gevoel voor humor. Heb je een technische vraag? Dan zijn zij niet het type dat reageert: ‘Maar heb je al in de knowledge base gekeken?’Als je een vraag hebt: dan beantwoorden ze die persoonlijk en dan lossen ze het ook op. Dienstbaar is NC Automatisering zeker. Laatst had ik een probleem met de telefoon, die ik niet eens bij hun had gekocht. Maar toch omdat ik voor andere zaken klant bij ze ben, denken ze verder en helpen je.

 

Ze onderscheiden zich omdat ze niet zo snel zeggen: dat is niet mijn pakkie aan. Van hun ticket-systeem maken wij niet zo snel gebruik. Wij bellen NC Automatisering eerder en die maken dan zelf een ticket voor ons aan. Dus kortgezegd: de dienstbaarheid, de korte lijnen (dus niet hele tijd een ander aanspreekpunt) en de deskundigheid, dat zijn alle drie redenen waarom ik NC Automatisering wel aanbeveel.”

 

Helpdesk

Aanvraagformulier

Remote Support Client

 

Disclaimer - Sitemap

 

Contact

Hortensiastraat 44-46

3261 BJ Oud Beijerland

 

Tel: 0186 - 64 37 37

Fax: 0186 - 64 37 39

 

Overige gegevens

IBAN. NL92 RABO 0101 2783 30

BTW. NL806683326B01

KvK. 23087619