Administratiekantoor De Verdiensten uit Waddinxveen

Wendy Gaarthuis, eigenaar

“Toen ik enkele jaren geleden eigenaar werd van De Verdiensten, was NC Automatisering al onze leverancier. Geen bewuste keuze dus. Maar ook dan zit ik naar alle tevredenheid hier, wat denk ik vooral komt door de klantenservice. Die is echt heel hoog. Bij NC Automatisering kan je bellen en het wordt opgelost. Altijd heel snel. Ze denken ook echt met ons mee en verplaatsen zich in de situatie. Zo moesten wij vanochtend nog een update draaien voor de administratie.

 

En wat mij dan zo opvalt: het werkt heel prettig. Want doordat ze communiceren wanneer die update staat te gebeuren, weet jij en de werkvloer waar je aan toe bent. Mijn personeel is dus ook op de hoogte wanneer ze dus uit hun programma’s moeten, of we kunnen de update tijdens de lunch uitvoeren. Wij staan dus niet voor verrassingen en begrijpen bij NC Automatisering waar wij aan toe zijn.

 

Als je de helpdesk belt, wordt er ook altijd opgenomen. Je bent niet wachtende nummer 10. Ze zijn erg betrokken en persoonlijk. Het grootste voorbeeld daarvan was de migratie naar een nieuwe server-omgeving. Dat geeft natuurlijk altijd wat roering. Ons kantoor staat in Waddinxveen. Omdat we niet heel erg in de buurt zitten, zien we elkaar nooit in het echt. Toch kwamen ze wel langs tijdens onze migratie periode van de server.

 

Ook bij het opstellen van offertes, leggen ze helder uit wat ze doen. En stel je als leek vragen aan hen, dan geven ze absoluut niet het idee dat jouw vraag dom is. Ze nemen echt de tijd voor je. Ik heb mij als ondernemer wel eens georiënteerd op andere aanbieders in ICT-dienstverlening. Maar toen ik erachter kwam dat andere bedrijven groot en niet persoonlijk waren... toen won NC Automatisering het weer door haar benadering. Want ik was bang dat ik de service zou verliezen van: even bellen en wij lossen het op.”

 

Helpdesk

Aanvraagformulier

Remote Support Client

 

Disclaimer - Sitemap

 

Contact

Hortensiastraat 44-46

3261 BJ Oud Beijerland

 

Tel: 0186 - 64 37 37

Fax: 0186 - 64 37 39

 

Overige gegevens

IBAN. NL92 RABO 0101 2783 30

BTW. NL806683326B01

KvK. 23087619