Catherina-Stichting uit Westvoorne

Kelly Lesuis

“Wij gingen ooit met NC Automatisering in zee, omdat het een kleinschalig bedrijf is in de ICT.

 

Toen we een oplossing zochten voor ons netwerk en beheer, herkenden wij ons het meeste in het karakter van deze organisatie. Het grote voordeel van werken op kleine schaal is dat je dan kortere lijnen hebt. Wij wilden geen grote servicedesk van 40 man waarin je kan verdwalen, omdat niemand wat weet.

 

Bij NC Automatisering kan je dus aan één persoon je vraag kwijt, en die begrijpt hoe het bij jouw organisatie werkt. Zelf werk ik in het facilitair dus ik heb veel aandachtsgebieden waaronder ICT. Maar mijn takenpakket is zo veelomvattend dat ik voor dit specialisme graag ontzorgd wil worden. En ik vind ook dat ik goed geholpen word, want uiteindelijk komen we er altijd uit. NC Automatisering werkt met een ticket systeem. Dat is voor mij heel fijn, want dan kan ik mijn vraag rustig uiteenzetten. Ook krijg ik snel reactie dat mijn vraag is aangekomen.

 

Vervolgens lost NC de problemen op, want in de meeste gevallen krijg je binnen een dag daarop nog respons dat het is afgehandeld. Een nieuw wachtwoord of account is geen moeite voor ze. Bij wat meer ingewikkelde vragen over ICT-beheer probeert NC Automatisering het ook zo snel mogelijk op te lossen. Vaak bellen ze ons persoonlijk op en vragen om verduidelijking.

 

Dat contact is vaak erg aangenaam.

 

Ik kan voor onze ICT of hardware erg vertrouwen op de eerlijkheid van NC Automatisering. En ik merk ook op dat ze eerlijke aanbiedingen doen, wanneer ze bijv. hardware verkopen als extra service. Dan krijgen we een eerlijke prijs. Ook als ik om meerdere oplossingen en alternatieven vraag, dan geven ze bij offertes aan of lichtere en goedkopere versies mogelijk zijn.

 

Ze zullen niet de meest dure oplossing bieden, maar kijken ook naar wat toereikend is. Kostenbewust denken ze met ons mee. Zij zijn integer, en gelukkig maar, want u weet: in de zorg is iedere euro belangrijk.”

 

Helpdesk

Aanvraagformulier

Remote Support Client

 

Disclaimer - Sitemap

 

Contact

Hortensiastraat 44-46

3261 BJ Oud Beijerland

 

Tel: 0186 - 64 37 37

Fax: 0186 - 64 37 39

 

Overige gegevens

IBAN. NL92 RABO 0101 2783 30

BTW. NL806683326B01

KvK. 23087619