Referenties


Zorgwaard uit de Hoeksche Waard

Harry Du Pree, facilitair manager

“Ik leerde NC Automatisering kennen via mijn voorganger. Die laatste was heel tevreden over hoe NC het oppakt, qua snelheid en service. Toen ik uiteindelijk Hans den Boer leerde kennen, begon dat ook al positief.

 

NC Automatisering is een kleine ICT-partij die heel snel kan schakelen en zeer klantvriendelijk is. In de jaren dat wij zaken doen, is mijn ervaring niet veranderd.

 

Lees meer

Cavent

Jan Windey, Bestuurder Cavent

“We zochten naar een automatiseerder en hoorden dat een collega-instelling gebruik maakte van NC Automatisering. Zelf waren wij niet tevreden over onze oude leverancier en toen beval iemand NC aan.

 

Lees meer

Batenburg Boekhoudingen en Belastingadvies uit Piershil

Willem Batenburg

“Via een referentie kwam ik 15 jaar geleden in contact met NC Automatisering. Een klant van ons had een positief verhaal. We moesten voor onze ICT maar kiezen voor deze organisatie. Na een gesprek besloot Batenburg van de diensten van NC Automatisering gebruik te maken.

 

Lees meer

Administratiekantoor De Verdiensten uit Waddinxveen

Wendy Gaarthuis, eigenaar

“Toen ik enkele jaren geleden eigenaar werd van De Verdiensten, was NC Automatisering al onze leverancier. Geen bewuste keuze dus. Maar ook dan zit ik naar alle tevredenheid hier, wat denk ik vooral komt door de klantenservice. Die is echt heel hoog. Bij NC Automatisering kan je bellen en het wordt opgelost. Altijd heel snel. Ze denken ook echt met ons mee en verplaatsen zich in de situatie. Zo moesten wij vanochtend nog een update draaien voor de administratie.

 

Lees meer

Catherina-Stichting uit Westvoorne

Kelly Lesuis

“Wij gingen ooit met NC Automatisering in zee, omdat het een kleinschalig bedrijf is in de ICT.

 

Toen we een oplossing zochten voor ons netwerk en beheer, herkenden wij ons het meeste in het karakter van deze organisatie. Het grote voordeel van werken op kleine schaal is dat je dan kortere lijnen hebt. Wij wilden geen grote servicedesk van 40 man waarin je kan verdwalen, omdat niemand wat weet.

 

Lees meer

 

Helpdesk

Aanvraagformulier

Remote Support Client

 

Disclaimer - Sitemap

 

Contact

Hortensiastraat 44-46

3261 BJ Oud Beijerland

 

Tel: 0186 - 64 37 37

Fax: 0186 - 64 37 39

 

Overige gegevens

IBAN. NL92 RABO 0101 2783 30

BTW. NL806683326B01

KvK. 23087619