Op zoek naar een representatieve werkplek? Wij hebben ‘m voor je!

Heb jij genoeg van het thuiswerken op je zolderkamer? Wil je jouw klanten graag in een professionele ruimte kunnen ontvangen? Denk dan eens aan het huren van een externe werkplek.

 

Kortgeleden hebben wij ons pand in Oud-Beijerland grondig verbouwd. Daardoor hebben we nu een aantal nieuwe werkplekken beschikbaar. Ben jij op zoek naar een prettige, representatieve werkruimte, met gebruik van diverse ondersteunende faciliteiten? Kom dan snel eens bij ons kijken.

 

Een werkplek met alle faciliteiten die je nodig hebt

Bij ons krijg je je eigen werkplek die van alle gemakken is voorzien, zoals een ruim bureau, een goede bureaustoel en een kastje voor je persoonlijke spullen. Je brengt je eigen computer, laptop en eventuele andere apparatuur mee. Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van al onze voorzieningen, waaronder printer, WiFi en snel internet.

 

Bovendien profiteer je van de aanwezigheid van een aantal collega-ondernemers, met wie je ervaringen kunt delen. Je gasten ontvang je in onze representatieve ontvangst- en vergaderruimte.

 

Uiteraard mag je ook gebruikmaken van onze pas verbouwde keuken met onder meer magnetron, oven en vaatwasser. En niet te vergeten: onze luxe koffiemachine, die de heerlijkste koffie voor je bereidt.

 

Wat dat kost?

Je huurt zo’n professionele werkplek al voor een bedrag van € 175,- per maand all-in, dus inclusief verwarming, stroom, WiFi en parkeerplek voor de deur!

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan een keer vrijblijvend langs om de sfeer te proeven. Bel 0186-643737 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij verwelkomen je graag!

 

Helpdesk

Aanvraagformulier

Remote Support Client

 

Disclaimer - Sitemap

 

Contact

Hortensiastraat 44-46

3261 BJ Oud Beijerland

 

Tel: 0186 - 64 37 37

Fax: 0186 - 64 37 39

 

Overige gegevens

IBAN. NL92 RABO 0101 2783 30

BTW. NL806683326B01

KvK. 23087619