ICT-Ontwerp

Een goede ICT-infrastructuur is de basis voor een succesvolle bedrijfsvoering. Wij ontwerpen passende zakelijke ICT-infrastructuur oplossingen. NC Automatisering adviseert, ontwerpt, implementeert en beheert uw complete ICT-infrastructuur. Uiteraard afgestemd op uw bedrijfsprocessen en dienstverlening. Uw bedrijfsstrategie, vertaald in ons ICT-ontwerp, dat is de kracht van goede automatisering.


 

Inventarisatie

Een adequaat ICT-ontwerp begint met het inventariseren en vaststellen van de functionele behoefte en de aanwezige infrastructuren. Wij brengen uw wensen en eisen in kaart en vertalen dit in een functioneel en technisch ontwerp, dat past binnen uw budget.

 

 

Clustering

Om de beschikbaarheid en schaalbaarheid van al uw servers te verhogen, maken wij gebruik van clustering. Met clustering werken meerdere servers samen en zij vormen samen één grote (cluster) server. Als één van de fysieke servers uitvalt, worden de rollen van deze server automatisch opgevangen door de andere servers binnen het cluster. Het maakt niet uit als er een defect is aan uw server of als er iets vervangen of geüpgraded moet worden. Al uw virtuele servers blijven met clustering 24x7 up en running.

 

Advies

Met NC Automatisering profiteert u van een maatwerk ICT-advies. Wij stemmen onze ICT-diensten exact af op uw bedrijfsprocessen. U wilt gewoon uw werk kunnen blijven doen, altijd en overal. Optimaal presteren begint met een goede ICT-basis. Daar zetten wij ons voor in!

 

 

Virtualisatie

Virtualisatie zorgt voor een besparing van de totale kosten van uw ICT-omgeving. Door meerdere virtuele servers te installeren op één fysieke server, worden alle resources efficiënter gebruikt. U hoeft minder te investeren in hardware en u verbruikt minder stroom en rackspace. Virtualisatie vereenvoudigt serverinstallaties, migraties en het beheer, waardoor u ook op dit gebied kosten bespaart.

 

Storage

Een belangrijk onderdeel van ICT-ontwerp is de opslagruimte. NC Automatisering biedt diverse opslag mogelijkheden voor bedrijven. Op basis van de inventarisatie stemmen wij de storage solution af op uw behoefte. Hierbij letten wij onder meer op capaciteit, performance, schaalbaarheid, efficiënt beheer en maximale veiligheid.

 

 

Wifi netwerk

U wenst altijd en overal internet binnen uw bedrijf, ook voor uw bezoekers. NC Automatisering is gespecialiseerd in het aanleggen van professionele draadloze netwerken. Op basis van een meting bepalen wij het juiste netwerkontwerp. Wij bieden een optimale dekking, maximale productiviteit en een uitstekende beveiliging van uw draadloze netwerk. Ongeacht de grootte van uw bedrijf, met onze maatwerk oplossingen bent u verzekerd van een betrouwbaar draadloos netwerk.

 

 

Implementatie

Nadat u akkoord bent met het ICT-ontwerp verzorgen wij de implementatie van de ICT-omgeving. Van het aanleggen van het netwerk en het plaatsen van printers en computers tot het overzetten van uw bestaande gegevens. Dit alles volgens een duidelijk plan van aanpak, zodat alles soepel verloopt.

 

Op zoek naar een veilige en betrouwbare ICT-omgeving voor uw bedrijf? NC Automatisering is uw professionele partner voor het ontwerpen en realiseren van uw zakelijke ICT-omgeving.

 

 

Neem contact met ons op!

 • ERVARINGEN:

   

  “NC Automatisering biedt goede service en denkt mee in oplossingen”

  Kelly Le Suis, Zorg en Welzijn Catharina Stichting

 •  

  ERVARINGEN:

   

  “NC Automatisering staat altijd voor ons klaar.”

  Mari Noordzij, hoofd bestuursbureau Zorgwaard

   

  Helpdesk

  Aanvraagformulier

  Remote Support Client

   

  Disclaimer - Sitemap

   

  Contact

  Hortensiastraat 44-46

  3261 BJ Oud Beijerland

   

  Tel: 0186 - 64 37 37

  Fax: 0186 - 64 37 39

   

  Overige gegevens

  IBAN. NL92 RABO 0101 2783 30

  BTW. NL806683326B01

  KvK. 23087619