ICT Numansdorp

NC Automatisering verzorgt al sinds 1997 professionele ICT oplossingen en diensten voor het MKB in de regio Numansdorp. Wij bieden onze klanten een ‘one stop shop’ voor al hun automatiseringsvraagstukken. Naast traditionele IT producten en diensten bieden wij onder andere telefonie en mobiele data oplossingen.


 

Specialist in zakelijke ICT-diensten in Numansdorp

NC Automatisering is gespecialiseerd in professionele, zakelijke ICT-diensten in Numansdorp. Hierin zijn wij niet de enige, maar met onze aanpak maken wij het verschil. Wij zijn als sinds 1997 voor veel bedrijven de vertrouwde ICT-specialist. U profiteert altijd van een vast aanspreekpunt en dankzij onze persoonlijke aanpak en snelle service zorgen wij voor een ICT-omgeving die werkt. Altijd én overal.

 

Beveiliging Probeer

Partner in Managed Services

Wij bieden verschillende ICT-producten en –diensten, afgestemd op de behoefte van uw bedrijfsvoering. Als Managed Service Provider verzorgen wij graag uw volledige ICT-omgeving. Van ontwerp en implementatie tot beheer en beveiliging. U profiteert van maximale beschikbaarheid, dankzij een up-to-date en schaalbaar ICT-systeem. En dit alles voor een heldere, vaste én scherpe prijs.

 

Úw ICT-Partner?

NC Automatisering is gevestigd in Oud-Beijerland, net onder Rotterdam. Wij leveren ICT- en telefoniediensten door heel Nederland aan verschillende branches. Van zorginstellingen en gemeentes tot industriële- en logistieke bedrijven en kantoorautomatisering. Benieuwd naar de mogelijkheden van NC Automatisering voor uw bedrijf? Maak een afspraak.

 

 

Neem contact met ons op!

 

 

 

Helpdesk

Aanvraagformulier

Remote Support Client

 

Disclaimer - Sitemap

 

Contact

Hortensiastraat 44-46

3261 BJ Oud Beijerland

 

Tel: 0186 - 64 37 37

Fax: 0186 - 64 37 39

 

Overige gegevens

IBAN. NL92 RABO 0101 2783 30

BTW. NL806683326B01

KvK. 23087619