ICT-beheer

Dé zekerheid voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering: efficiënt ICT-beheer via NC Automatisering. Wij garanderen een optimale werking van al uw computersystemen en een betrouwbaar netwerk. Hiervoor bieden wij verschillende diensten. Van professioneel systeembeheer tot proactieve monitoring en Asset Management. Met NC Automatisering zijn zorgen om uw kantoorautomatisering verleden tijd.


 

Systeembeheer

Uw computers altijd up-to-date, de virusscanner dagelijks bijgewerkt en beschikbaarheid van al uw systemen gegarandeerd. Dat is in een notendop systeembeheer via NC Automatisering. Onze systeembeheerder komt periodiek bij u langs om te controleren of alles nog naar behoren werkt. Natuurlijk kunnen wij systeembeheer ook op afstand voor u verzorgen.

 

 

24x7 Monitoring

Signaleren en proactief reageren met een passende oplossing, zodat uw systeem altijd werkt. Door realtime monitoring hebben wij altijd zicht op de actuele status van uw ICT-omgeving. Eventuele problemen worden tijdig gesignaleerd. Door monitoring signaleren wij problemen en storingen vroegtijdig, hierdoor kunt u probleemloos blijven werken.

 

 

Asset Management

Door middel van (software en hardware) Asset Management inventariseren en onderhouden we uw complete ICT-omgeving. U heeft volledig inzicht in uw complete software en hardware. Efficiënt Asset Management resulteert in lagere ICT-kosten, bijvoorbeeld doordat overlicentiering wordt voorkomen. Daarnaast worden risico’s beperkt en voldoet u aan alle wettelijke plichten.

 

Update management

Updates zijn essentieel voor de voortgang van uw (bedrijfskritische) processen. Wij zorgen voor een optimaal update management. Updates worden automatisch geïnstalleerd op vooraf afgesproken tijdstippen. Bijvoorbeeld buiten werktijd, zodat u als gebruiker geen hinder ervaart. Update management heeft onder meer betrekking op essentiële beveiligingsupdates en systeemupdates.

 

Mobile Device Management

Mobile Device Management is de oplossing voor het effectief en veilig beheren van tablets en smartphones binnen uw organisatie. Steeds vaker is de tablet of smartphone het verlengstuk van de computer. Wij zorgen dat de verschillende devices optimaal met elkaar corresponderen én communiceren. Zo kunt u gemakkelijk documenten delen. Daarnaast zijn de mobiele apparaten beveiligd tegen virussen en malware. Afhankelijk van uw wensen, kunt u het toestel zelfs lokaliseren en op afstand vergrendelen, uitschakelen, wifi instellingen beheren of e-mailinstellingen naar het apparaat toesturen.

 

Office 365 support en beheer

Voor veel bedrijven is Office 365 de kerninfrastructuur. Een goed ingerichte omgeving is noodzakelijk. Zowel support als beheer kunt u aan ons uitbesteden. Van het aanmaken en/of wijzingen van gebruikers en postbussen tot implementatie van complexe toepassingen. Wij garanderen een optimale implementatie van applicaties en risicobeheersing.

 

Kies voor efficiënt ICT-beheer van NC Automatisering. Dé zekerheid voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering.

 

 

Neem contact met ons op!

 • ERVARINGEN:

   

  “NC Automatisering biedt goede service en denkt mee in oplossingen”

  Kelly Le Suis, Zorg en Welzijn Catharina Stichting

 •  

  ERVARINGEN:

   

  “NC Automatisering staat altijd voor ons klaar.”

  Mari Noordzij, hoofd bestuursbureau Zorgwaard

   

  Helpdesk

  Aanvraagformulier

  Remote Support Client

   

  Disclaimer - Sitemap

   

  Contact

  Hortensiastraat 44-46

  3261 BJ Oud Beijerland

   

  Tel: 0186 - 64 37 37

  Fax: 0186 - 64 37 39

   

  Overige gegevens

  IBAN. NL92 RABO 0101 2783 30

  BTW. NL806683326B01

  KvK. 23087619